2024-05-18 03:09

ULTIMĂ ORĂ. Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași

 |  19:32
ULTIMĂ ORĂ. Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la etajul al treilea de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care încearcă să stingă incendiul.

UPDATE 19.56. Ministerul Sănătăţii a precizat că pompierii au verificat etajele superioare ale spitalului, nefiind identificate victime. ”A fost verificat etajul 4, nu sunt raportate victime la acest etaj. De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii - 3 aparţinători şi 4 cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile. Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime”, a transmis MInisterul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 15 mp, într-un salon.

Autorităţile anunţă că incendul a fost lichidat.

”În această seară, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgentă 112, despre faptul că într-un salon al unei unități medicale a apărut un incendiu. În urma sesizării, polițiștii ieșeni s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii situației de fapt. La faţa locului a fost trimis și un echipaj al Biroului Rutier Iaşi pentru dirijarea traficului rutier în zonă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași, potrivit Bună Ziua Iași.

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre un salon gol situat la etajul doi al clădirii.

”Au fost evacuaţi toţi pacienţii de pe etaj”, a transmis ISU Iaşi. 

Sursa citată nu a precizat numărul pacienţilor sau dacă există victime. 

Vom reveni cu detalii!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE