2024-05-18 03:29

Tragedie într-o familie din Vaslui. Un bărbat beat și-a ÎNJUNGHIAT propriul fiu

 |  18:17
Tragedie într-o familie din Vaslui. Un bărbat beat și-a ÎNJUNGHIAT propriul fiu

Un băiat de 14 ani a fost omorât de propriul tată, în satul Ivănești din județul Vaslui. Adolescentul a fost înjunghiat mortal de bărbatul care consumase alcool și care ar fi suferit de afecțiuni psihice netratate.

Băiatul ar fi suferit ani întregi de abuz, fiind adesea bătut fără motiv. Mama lui a murit în urmă cu doi ani, iar sora lui mai mare s-a căsătorit pentru a scăpa din iadul de acasă.

Agresorul a înfipt cuțitul cu care se pregătea să taie porcul în copil și a atins o venă principală, astfel că nu a mai putut fi salvat după ce echipajul SMURD a ajuns la fața locului.

Copilul se ocupa de muncile zilnice, avea multe răni și bătături, inclusiv un deget rupt de calul din gospodărie.

Gigel Manta a fost reținut de polițiști și va fi propus la arestare sub acuzația de omor sub forma violenței în familie. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Cazul lui Andrei a ajuns anterior și în atenția DGASPC Vaslui, ai cărui reprezentanți l-au preluat pe băiat și l-au dus într-un centru al instituției. La scurt timp, tatăl lui a venit și l-a luat acasă.

„Știu că tatăl său, acest Gigel Manta, a luat-o pe bunica din Leoiști și au mers la centru și l-au luat acasă. Asistenta socială a mai monitorizat cazul, dar nimeni nu a putut să prevadă că el va face așa ceva. Era, într-adevăr, agresiv la băutură. Și parcă un pic dezechilibrat mintal, dar chiar și așa nu te așteptai să își omoare propriul copil”, a declarat Temistocle Diaconu, primarul comunei Pădureni, pentru Vremea Nouă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE