2024-04-19 07:29

Copilă de trei ani, operată de urgență după ce a fost mușcată de față de un câine lăsat nesupravegheat

 |  15:27
Copilă de trei ani, operată de urgență după ce a fost mușcată de față de un câine lăsat nesupravegheat

O fetiță de trei ani ani a fost mușcată de față de un câine lăsat nesupravegheat de un tânar de 27 de ani din Snagov, județul Ilfov. Fetița s-a jucat initial cu câinele, iar animalul a atacat-o.

Micuța a fost tranportată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde a intrat în sala de operație. Acum, copila este în stare stabile.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de neluare a măsurilor de prevenire a atacului de către proprietarul câinelui.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Snagov au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că luni, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii, un copil a fost mușcat de un câine maidanez.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Snagov care au sesizat autoritățile locale din Gruiu pentru a interveni în zonă, scrie antena3.ro. A fost audiat atât tatăl copilei, cât și proprietarul câinelui, care trebuie să răspundă acum în fața autorităților pentru că nu a avut grijă de câinele respectiv.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE