2024-04-27 00:28

UPDATE. Șapte persoane AU DECEDAT lângă BACĂU, în accidentul dintre un autoturism și un microbuz

 |  09:19
UPDATE. Șapte persoane AU DECEDAT lângă BACĂU, în accidentul dintre un autoturism și un microbuz

UPDATE Şapte persoane au decedat în accidentul produs, duminică, pe DN2 Bacău - Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu. "Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău - 1 minor şi 4 adulţi", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. În autoturism erau cinci persoane - 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte. Potrivit ISU, au decedat un adult şi doi minori din autoturism şi patru adulţi din microbuz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe DN2 Bacău - Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane. În cauză a fost declanşat planul roşu de intervenţie.

Potrivit primelor informaţii, 5 persoane au suferit leziuni (printre care şi un copil), informează Centrul Infotrafic. La faţa locului se deplasează forţe de intervenţie ale ISU din Bacău, Galaţi şi Vrancea.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Iaşi. De asemenea, se deplasează echipaje ale SMURD de la Bacău şi Sascut, dar şi 4 ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE