2024-05-18 03:59

Vicepreședintele CSM, Daniel Horodniceanu, iritat că a fost oprit de polițiști în trafic: “Știți cine sunt eu? O să vorbesc cu șeful IGP ”

 |  15:00
Vicepreședintele CSM, Daniel Horodniceanu, iritat că a fost oprit de polițiști în trafic: “Știți cine sunt eu? O să vorbesc cu șeful IGP ”

Fostul procuror-șef al DIICOT și actualmente vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Daniel Horodniceanu, a fost vizibil iritat când a fost oprit în trafic de poliţiştii ieşeni. Acesta i-a întrebat pe oamenii legii dacă ştiu cine este şi a ameninţat totodată că va lua legătura cu şeful Poliţiei judeţului Iaşi, scrie News.ro.

Horodniceanu a fost foarte deranjat că a fost în oprit în trafic, el întrebându-l pe unul dintre poliţişti dacă ştiu că este ”procurorul şef Horodniceanu de la Crimă Organizată”. Poliţiştul a replicat că nu îl cunoaşte, Horodniceanu întrebându-l ”De ce nu mă cunoaşteţi oare?”.

Daniel Horodniceanu fusese oprit pe un drum din judeţul Iaşi pentru că făcuse o depăşire fără a semnaliza corespunzător şi pentru că rula cu o viteză mai mare decât cea legală. Poliţistul i-a spus că nu îl amendează, ci doar i-a solicitat actele şi că a dorit să îi atragă atenţia privind greşelile comise în trafic. ”Am să vorbesc cu şeful IPJ”, l-a avertizat Daniel Horodniceanu pe poliţist. De asemenea, Horodniceanu a spus că este procuror de 25 de ani şi că este cunoscut de toţi poliţiştii din judeţul Iaşi.

Totodată, Daniel Horodniceanu i-a amintit agentului de poliţie că în 2016 a vorbit cu fostul ministrul Gabriel Oprea pentru ca poliţiştii să primească 15 în plus la salariu. ”Eu am vorbit atunci cu ministrul Oprea şi dumneavoastră aţi luat 15 la sută”, i-a spus Horodniceanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE