2023-06-02 19:13

Un sirian care lucra la un cabinet stomatologic a fost reținut pentru că nu avea drept de liberă practică în România

 |  11:55
Un sirian care lucra la un cabinet stomatologic a fost reținut pentru că nu avea drept de liberă practică în România

Doi cetățeni străini de 26 de ani care lucrau la un cabinet stomatologic din Sectorul 5 au fost reţinuţi. Unul dintre ei nu avea drept de practică în România, fiind ajutat de cel de-al doilea.

”La data de 30 martie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul de Investigaţii Criminale a efectuat activităţi operative, în vederea depistării a doi cetăţeni sirieni. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri, sub semnătură privată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Unul dintre sirinei a exercitat în luna noiembrie 2022 profesia de medic stomatolog fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, faţă de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetăţean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România.

”Cu sprijinul I.G.I. s-a reuşit depistarea celor doi bărbaţi, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar după efectuarea activităţilor procedural-penale, s-a dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore”, a mai precizat sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE