2024-06-20 14:39

Tânăr găsit MORT la Rafinăria Petromidia

 |  16:39
Tânăr găsit MORT la Rafinăria Petromidia

Un angajat al Rafinăriei Petromidia a murit ieri seară, la locul de muncă în urma unui stop cardio-respirator. O anchetă va stabili dacă este vorba de un accident de muncă sau altceva.

Este anchetă la rafinăria Petromidia, acolo unde un tânăr de până în 25 de ani a fost găsit mort. Alertă a fost dată chiar de colegii bărbatului. Potrivit surselor, tânărul s-ar fi rănit mortal în timpul unei manevre greșite la încărcarea unei garnituri de tren.

Incidentul s-a petrecut ieri seară, puțin după ora 21.00. Tânărul se afla în zona în care sunt încărcate garniturile de tren și se pare că ar fi efectuat o manevră greșită, moment în care a fost prins între un vagon și căruciorul care împingea restul garniturii. O colegă a fost cea care l-a văzut prins între vagoane și a sunat imediat la 112 între timp, alți colegi aflați în tură l-au transportat la dispensarul aflat în interiorul rafinăriei.

În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la fața locului, tânărul intrase deja în stop cardiorespirator și, în ciuda oricăror manevre, în cele din urmă, medicii au declarat, din păcate, decesul, informeaza Antena 3.

O comisie formată din reprezentanți ai societății la care tânărul era angajat, din polițiști, procurori, dar și reprezentanți de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, au declanșat o anchetă și încearcă să stabilească împrejurările în care a survenit acest deces, dar mai ales dacă erau sau nu respectate normele privind legislația și securitatea și sănătatea în muncă.

În paralel, poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE