2024-04-19 19:45

Strivit de acoperişul unui foişor, subprefectul judeţului Sălaj a murit la spital

 |  16:22
Strivit de acoperişul unui foişor, subprefectul judeţului Sălaj a murit la spital

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, a murit în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez.

Autoritățile au fost sesizate, marți, prin apel la 112, cu privire la faptul că acoperișul unui foișor care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt.

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, în persoana subprefectului Virgil Ţurcaş. Acesta a fost preluat și transportat la Horoatu Crasnei, de unde trebuia preluat de elicopterul SMURD. Din păcate, organismal său a cedat din cauza ranilor

“Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat in urma cu puțin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. 

În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat. Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj. Conducerea şi personalul Instituţie Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, anunță Prefectura Sălaj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE