2024-05-18 04:01

Principalul suspect al dublului ASASINAT din Bran. Nicu și Alexandra abia se căsătoriseră

 |  17:25
Principalul suspect al dublului ASASINAT din Bran. Nicu și Alexandra abia se căsătoriseră

Doi tineri, soț și soție, au fost uciși cu cruzime duminică noapte, în comuna Bran din județul Brașov. Trupurile lor au fost găsite de dimineață, în dormitorul conjugal, într-o baltă de sânge. În urmă cu puțin timp, anchetatorii au pătruns în gospodăria unui posibil suspect.

Scena crimei sugerează că oamenii au fost atacați în propria casă noaptea și nici n-au apucat să se apere.

În urmă cu puțin timp, anchetatorii au pătruns în gospodăria unui posibil suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis. Individul s-a ascuns în pod și are la el un cuțit. Din cauza intrării înguste, nu poate fi încercuit și imobilizat, iar polițiștii negociază cu el.

Nicu și Alexandra s-au căsătorit în luna august și erau un cuplu fericit. Bărbatul de 38 de ani lucra ca paramedic la SMURD și luni dimineață n-a ajuns la serviciu. Colegii au alertat imediat familia, iar oamenii s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. Au găsit ușa de la intrare spartă. La etaj, în dormitorul cuplului, au dat peste o imagine de coșmar, potrivit stirileprotv.ro.

Ligia Pepene, cumnata victimelor: „Ușa camerei lor era deschisă și era plin de sânge. Se poate să fi auzit în toiul nopții că cineva a dat buzna peste ei. Au dat să iasă din cameră și n-au mai putut”.

Ilarie Pepene, tatăl bărbatului ucis: „În dormitor, băiatul la uță și nora în spate, întinși amaândoi pe burtă”.

Îngroziți, oamenii au sunat la 112, iar criminaliștii au cercetat amănunțit proprietatea, în căutarea unor indicii pentru identificarea atacatorului. Singura pistă oferită de apropiații celor doi soți duce la un vecin, văr cu Nicolae.

Cei doi se judecau pentru hotarul dintre gopodăriile lor. Bărbatul respectiv voia să-l oblige pe Nicolae să-și mute gardul cu o palmă mai încolo.

Elena Pepene, mama bărbatului ucis: „Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva cu streașina casei. Să fie jaf? Nu, nu!”

Florin Pepene, fratele bărbatului ucis: „Exista o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul... n-am asistat niciodată...”

Câinele de urmă al polițiștilor s-a oprit în gradina celui bănuit de rude, iar anchetatorii au zărit în curtea lui un topor. Ore în șir n-au putut intra în gospodărie, pentru că nu aveau un mandat de percheziție. Iar individul nu era de găsit.

La 15:30 anchetatorii au reușit să patrundă în casa bărbatului și l-au găsit înăuntru, extrem de agitat. Șocați de dubla crimă, oamenii din Bran deplâng soarta tragică a celor doi soți.

Vecin: „El era băiat foarte cuminte, respectuos, e strigător la cer”.

Vecina: „Un băiat extraordionar de harnic, de bun, un bun vecin, un bun profesionist. Lucra pe SMURD paramedic, s-a căsătorit, a făcut cu maâna lui căsuța asta”.

Alexandra, femeia ucisă, avea 32 de ani și lucra ca asistentă medicală la secția de oncologie de la Spitalul de Copii din Brașov. Era foarte dedicată micilor săi pacienți, spun cei care au cunoscut-o. Poliția vrea să-l audieze pe vărul celor două victime.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE