2024-04-16 14:50

Internat cu forța la PSIHIATRIE după ce a postat mesaje de amenințare. Cui erau adresate?

 |  17:04
Internat cu forța la PSIHIATRIE după ce a postat mesaje de amenințare. Cui erau adresate?

Un bărbat din Bârlad a fost internat cu forţa pentru 30 de zile la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, secția Psihiatrie, după ce ar fi postat pe Facebook mai multe mesaje de amenințare la adesa judecătorilor și procurorilor din oraș.

Acesta este acuzat de patru infracțiuni de ultraj judiciar în formă continuată, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal. În urma procesului, judecătorii au decis ca bărbatul să fie internat la Psihiatrie pentru a se constata dacă este sănătos mintal, scrie Vremea Nouă.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, privind internarea nevoluntară a suspectului D.I. Dispune internarea nevoluntară a suspectului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj judiciar, în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, într-o secție de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2023 până la data de 18.04.2023, inclusiv", au decis judecătorii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE