2024-05-06 00:33

Gigi Becali este JUDECAT pentru fraudă la vot. Ce s-a întâmplat

 |  14:06
Gigi Becali este JUDECAT pentru fraudă la vot. Ce s-a întâmplat

Omul de afaceri și patronul FCSB, Gigi Becali, este judecat pentru fraudă la vot. George Becali ar fi votat fără a avea drept la referendumul pentru familie, în 2018. E vorba despre referendumul privind "familia tradițională", cum a mai fost el denumit în spațiul public.

Patronul FCSB a fost condamnat definitiv de două ori. Iar în anul 2013 a primit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a alege și de a fi ales ”pe o durata de 5 ani după executarea pedepsei principale”.

În ciuda acestui lucru, în data de 6 octombrie 2018, afaceristul a mers la o secție de votare din Voluntari, informeaza Antena 3.

Dosarul în care este implicat Gigi Becali a fost trimis astăzi spre soluționare Judecătoriei Buftea.

Cauza are ca obiect: "frauda la vot (art.387 NCP) alin.1 lit.a cu aplicare art. 41 alin.1 C pen". Până în prezent nu a fost stabilit primul termen.

"Şi ce dacă n-am voie? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou, a spus atunci patronul FCSB, care a mai stat în spatele gratiilor", spunea pe atunci Becali, care acum a ajuns să fie trimis în judecată pentru gestul său.

"Dar dacă îi văd în Biserică vor fi mari probleme. Pentru că spune Sfântul Ioan Gură de Aur: Dacă vezi pe cineva care batjocorește pe Hristos și îi dai o palmă îți sfințești mâna. Eu am să-mi sfințesc mâinile în Biserica Ortodoxă Română dacă văd așa ceva! Nu vreau să văd niciodată în BOR o rușine a trufiei. Da? Căci e diferență. Eu în Biserica Ortodoxă Română n-am să văd urâciunea asta. Eu am să merg la ei la primărie. Scopul final al Satanei este bajocură de Hristos: și asta vor ei. Să facă căsătorie în primărie și apoi în biserică”, a a mai spus Gigi Becali, conform DigiSport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE