2024-04-19 10:57

Gheorghe Nichita și-a rupt mâna în închisoare. Cum s-a accidentat fostul primar?

 |  17:00
Gheorghe Nichita și-a rupt mâna în închisoare. Cum s-a accidentat fostul primar?

Gheorghe Nichita a ajuns de urgență la Spitalul Județean Vaslui. Fostul primar s-a accidentat în timp ce juca fotbal în curtea penitenciarului. I s-a făcut brusc rău, a căzut şi şi-a rupt mâna în mai multe locuri.

După ce medicii i-au făcut mai multe analize amanunțite, l-au supus unei intervenții chirurgicale. Acum, Nichita se recuperează, pe patul de spital, alături de alți pacineți, însă este păzit non-stop de către subofițeri de poliție penitenciară, scrie vremeanoua.ro.

„A fost vorba de un accident petrecut în perioada de relaxare a deținuților. Din păcate, unul dintre deținuți s-a accidentat și a ajuns la spital. În prezent, este păzit de către colegii noștri. În plus, vizitele familiei, la spital, se fac doar în regim de penitenciar, cu aprobare din partea responsabililor din Penitenciarul Vaslui”, au precizat reprezentanții Penitenciarului Vaslui.

Gheorghe Nichita este încarcerat în Penitenciarul Vaslui după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul „amanta”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE