2024-04-20 12:19

Frații Andrew și Tristan Tate au contestat SECHESTRUL pe case și mașini

 |  12:04
Frații Andrew și Tristan Tate au contestat SECHESTRUL pe case și mașini

Frații Andrew și Tristan Tate își vor bolizii înapoi, precum și vilele. Milionarii acuzați de trafic de persoane au cerut instanței să ridice sechestrul pus de procurorii DIICOT.

La Arestul Central al Poliției din București, în urmă cu puțin timp, a venit persoana care se ocupă de securitatea celor doi frați și le-a adus mai multe haine și pături.

Momentan, nu mai au nevoie de absolut nimic și așteaptă și ei, bineînțeles, să se judece contestația care a fost depusă de avocații lor asupra deciziei luate de Tribunalul București privind măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Ei au fost vizitați, de asemenea, în urmă cu două zile, și de avocații lor.

Acuzația de viol care a fost formulată de procurorii DIICOT nu s-ar susține față de unul dintre frații Tate, potrivit Antena 3.

Acum, se așteaptă contestația care se va judeca la Curtea de Apel București, însă încă nu a fost fixat un termen de judecată.

Între timp, procurorii DIICOT au sigilat mașinile de lux din curtea fraților Tate.

Acestea încă nu au fost ridicate, deoarece nu a fost găsit momentan o platformă specială, iar cel mai probabil autoturismele vor fi transportate într-un depozit al Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE