2024-04-26 07:08

Finul unui primar din Gorj a lovit MORTAL un om şi a fugit

 |  17:15
Finul unui primar din Gorj a lovit MORTAL un om şi a fugit

Un primar din Gorj a declarat că finul său a omorât un bărbat pe un drum județean din județul Gorj, chiar cu mașina pe care o împrumutase de la el. În fața polițiștilor, șoferul care a fugit de la locul impactului mortal a declarat că nu știa că a lovit un om. 

"Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva. (...) Suni la poliție și te duci! "Nu știu ce să fac", zice el. Zic bine, te gândești. Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om. 

Nici el nu știa cu siguranță dacă a lovit om sau altceva și el cred că nici acum, în momentul de față, nu știe că a dat peste un om și că a şi murit", a declarat Sorin Bucurescu, primarul comunei Silvileşti, la Antena 3.

"A fost și puțin supărat. A avut probleme. Are un divorț, are o fetiţă de 10 ani", a mai spus bărbatul.

Accident mortal cu maşina unui primar. Şoferul a fugit de la locul accidentului

De ore bune finul primarului se află în fața anchetatorilor, acolo unde dă explicații cu privire la ceea ce s-a petrecut azi-noapte. Le-a spus poliţiştilor faptul că nu știa că a omorât un om. De altfel, a mărturisit că a simțit momentul impactului dar a crezut că a lovit un animal, motiv pentru care și-a continuat deplasarea și nu a oprit. A oprit însă în curtea casei primarului, acolo unde polițiștii au descoperit mașina în această dimineață.

Şoferul este cercetat pentru două infracțiuni, fugă de la locul accidentului și ucidere din culpă. 

Între timp, se lucrează intens la probele biologice care i-au fost recoltate în această dimineață pentru ca anchetatorii să stabilească dacă șoferul fugar consumase băuturi alcoolice atunci când a produs accidentul. 

Şoferul fugar a fost reţinut

În urma probatoriului administrat de polițiști, față de bărbatul de 37 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de producerea evenimentului rutier produs pe DJ 673 Șiacu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE