2024-04-19 06:05

Detalii înfiorătoare despre CRIMA din Trușești: Maria a fost pusă de criminal să îl colinde înainte de a fi UCISĂ

 |  12:50
Detalii înfiorătoare despre CRIMA din Trușești: Maria a fost pusă de criminal să îl colinde înainte de a fi UCISĂ

Apar noi detalii infioratoare în cazul crimei din Truşesti. Tânărul care a ucis-o pe Maria cu zeci de lovituri de cuţit a pus-o pe fată să îl colinde înainte de a-i lua viaţa.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că el a solicitat să fie urat de către victimă împreună cu fratele ei. S-a şi întâmplat acest lucru. I-ar fi plătit o anumită sumă, respectiv 50 de lei, după care, la despărţire, s-a întors şi a înjunghiat-o", a declarat Valeriu Chihaia prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fugit de la locul crimei şi a fost capturat de mascaţi în gara din localitate.

Instanţa a decis ca tânărul să-şi petreacă luna ianuarie în arest, potrivit Antena 3.

În această perioadă, tânărul care a ucis-o pe Maria este supravegheat non-stop de poliţişti. Asta deoarece ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor.

Sute de oameni s-au adunat, astăzi, la Truşeşti pentru a o conduce pe ultimul drum pe Maria, adolescenta ucisă cu sânge rece în ultima zi a anului 2022.

Maria a fost condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă. Trupul neînsufleţit al fetei de doar 14 ani a fost depus într-un sicriu alb.

"Era un copil normal, îi plăcea viaţa, colabora bine cu colegii, cu profesorii. Avea o prezenţă zilnică la şcoală, nu absenta. Era integrată şi în viaţa centrului de plasament, îşi ajuta colegii mai mici. Era o fetiţă căreia îi plăcea viaţa, comunicativă deschisă. (…) Ea avea şi un frăţior mai mic şi era protectivă cu ei", a spus profesoara Mariana Teiu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE