2024-04-30 08:31

Designerul lui Carmen Iohannis, găsit spânzurat într-un apartament din Capitală

 |  15:28
Designerul lui Carmen Iohannis, găsit spânzurat într-un apartament din Capitală

Designerul lui Carmen Iohannis, Stephan Pelger a fost găsit spânzurat într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei. El se confrunta cu insomnie cronică şi cu depresie, iar recent scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

”Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”, spunea Pelger care se lupta şi cu episoade de depresie.

Recent el fusese internat într-un centru de dezintoxicare pentru a se trata de dependențe. Acesta era designerul vestimentar al primei doamne, Carmen Iohannis, dar și a Laurei Cosoi.

În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic. ”Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, afirma el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE