2024-05-18 03:30

Criză la Metrorex. Garniturile de tren vor sosi în stații la intervale mai mari de timp. Care este cauza?

 |  16:00
Criză la Metrorex. Garniturile de tren vor sosi în stații la intervale mai mari de timp. Care este cauza?

Criză la Metrorex. Garniturile vor sosi în stații la intervale mai lungi de timp, din cauză că nu sunt suficiente trenuri. Conducerea companiei dă vina pe prestatorul serviciilor de mentenanță a trenurilor, scrie realitatea.net.

Metrorex anunță că, în perioada imediat următoare, programul de circulație a trenurilor de metrou, pe toate magistralele, va suferi modificări din cauza neasigurării numărului suficient de trenuri, de către Alstom Transport S.A. - prestator al serviciilor de mentenanță a trenurilor de metrou, conform graficelor de circulație asumate. Intervalele de așteptare ar putea ajunge până la 10 minute în orele cu vârf de trafic.

Metrorex va aplica operatorului de servicii de mentenanță, Alstom Transport S.A., toate sancțiunile legale și contractuale pentru situația creată pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate conform prevederilor contractuale.

Înțelegând disconfortul creat călătorilor, personalul Metrorex care organizează și supraveghează circulația trenurilor de metrou va lua măsuri operative pentru asigurarea unor intervale de succedare a trenurilor cât mai apropiate de graficele normale de circulație, în scopul limitării efectelor survenite ca urmare a acestei situații neplăcute.

Pe această cale, Metrorex prezintă scuze călătorilor ce folosesc acest mijloc de transport și îi asigură că întreprinde demersuri permanente în vederea asigurării condițiilor optime de călătorie cu metroul, a transmis directorul general al Metrorex, Mariana Miclăuș.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE