2024-04-25 14:47

Cine este fosta polițistă arestată împreună cu frații Tate. A RENUNȚAT la carieră pentru videochat

 |  22:26
Cine este fosta polițistă arestată împreună cu frații Tate. A RENUNȚAT la carieră pentru videochat

O fostă poliţistă din Capitală a fost arestată împreună cu fraţii Tate, și este cercetată în același dosar în care britanicii sunt acuzați de trafic de persoane. În vârstă de 32 de ani, Luana Radu este una dintre persoanele apropiate de Andrew și Tristan Tate.

Potrivit Daily Mail, în urmă cu 8 ani, Luana Radu lucra la Secția 7 de Poliție din Capitală, însă renunța la carieră pentru a se dedica videochatului.  Odată intrată în acest domeniu, ea i-a întânit pe frații Tate și a devenit, în cele din urmă, asistenta lor. Luana Radu se ocupa cu administrarea afacerilor online ale acestora, care valorau milioane de lire sterline.

Luana Radu a absolvit Academia Română de Poliție și a fost ofițer de poliție aproximativ patru ani, înainte de a demisiona în 2014 pentru a face mai mulți bani din videochat. Potrivit ultimei declarații de avere din 2014, tânăra avea mai puțin de 400 de lire sterline pe numele ei.

Cine sunt „Îngerii lui Tate”, Luana Radu și Goergiana Naghel

Alături de Luana Radu, a fost arestată Georgiana Naghel, iubita lui Andrew Tate. Cele două erau considerate „îngerii fraților Tate”, denumite după celebrul film „Charlie’s Angels”, pentru că erau ajutorul de nădejde al milionarilor. Poliția le suspectează pe cele două că ar fi complice la constrângerea a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic în mediul online. Luana Radu și Georgiana Naghel le-ar fi ținut pe victime în casă „ca pe niște prizonieri”, notează sursa citată.

Georgiana Naghel, în vârstă de 28 de ani, s-a născut în București și a crescut în Tunari. L-a cunoscut pe Andrew Tate în urmă cu cinci ani, iar cei doi aveau să devină un cuplu foarte cunoscut în cele mai exclusiviste cluburi din Capitală. 

O sursă din Poliție a declarat pentru Daily Mail că Georgiana Naghel și Luana Radu ar fi fost locotenenții fraților Tate. „Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară.”

Georgiana Naghel și Luana Radu sunt acuzate, alături de frații Andrew și Tristan Tate,  de trafic de ființe umane, viol și formarea unei grupări de crimă organizată. Joi seara, pe 30 decembrie, aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cine sunt frații Andrew și Tristan Tate

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, și Tristan Tate, în vârstă de 34 de ani, s-au născut la Washington. După divorțul părinților lor, cei doi s-au mutat la Londra, împreună cu tatăl acestora, Emory Tate, un maestru internațional de șah din Statele Unite. Andrew Tate și-a câștigat notorietatea în kickboxing, câștigând patru titluri mondiale. De asemenea, acesta obișnuia să dea lecții despre viață și afaceri pe rețelele sociale, fapt care i-a adus mai mulți fani pe internet, potrivit Digi24.ro.

Tristan Tate a devenit cunoscut în România, în urma relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Frații Tate dețin un avion privat și o colecție spectaculoasă de mașini. Ei ar fi moștenit un hotel în Thailanda, de la tatăl lor, care le-ar aduce foarte mulți bani.

În România, Andrew și Tristan Tate au deschis un studio de videochat, unde, potrivit procurorilor DIICOT, exploatau tinere prin violență fizică și psihică. Dacă vor fi găsiți vinovați, frații Tate riscă peste 15 ani de închisoare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE