2024-04-25 12:31

Ce a DEZVĂLUIT astăzi Luana, fosta poliţistă devenită complicea lui Andrew Tate

 |  15:12
Ce a DEZVĂLUIT astăzi Luana, fosta poliţistă devenită complicea lui Andrew Tate

Luana Radu, fosta poliţistă din Bucureşti devenită complicea fraţilor Tate, a vorbit, astăzi, pentru prima dată, după ce a fost lăsată să iasă din arest pentru a merge la înmormântarea bunicii sale.

Luana Radu a fost arestată alături de fraţii Tate, dar şi de Georgiana Naghel, în dosarul în care sunt acuzaţi de grup infracţional organizat, trafic de persoane, spălare de bani și viol.

"Suntem nevinovaţi. Este un dosar fabricat în totalitate. Nu există niciun fel de probă. Din străinătate sunt ordinele. Spun adevăruri care dor. Se purtau frumos cu toată lumea. Nu am fost abuzată nici eu niciodată", a declarat Luana Radu, potrivit Antena 3.

Tristan şi Andrew Tate rămân în arest până pe 30 ianuarie, la fel ca şi cele două complice ale lor, după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti le-au respins recursurile.

Tot astăzi, cei doi fraţi au fost vizitaţi de oficiali ai Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, după ce au solicitat sprijin pentru traducere şi pentru a se asigura că vor avea un proces echitabil.

Între timp, procurorii DIICOT continuă cercetările şi au vizat o nouă locaţie a fraţilor Tate, respectiv o vilă impunătoare din Comarnic, judeţul Prahova, acolo unde fraţii ar fi organizat petrecerea de Revelion la care nu au mai ajuns pentru că au fost arestaţi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE