2023-02-02 20:24

AUTOPSIA femeii ucise de câini, în București: de ce A MURIT, de fapt, Ana Oroș

 |  19:45
AUTOPSIA femeii ucise de câini, în București: de ce A MURIT, de fapt, Ana Oroș

Ana Oroș, în vârstă de 43 de ani, a fost ucisă de câini în București, pe Lacul Morii. Specialiștii au finalizat autopsia femeii și arată că aceasta a murit, după ce i-a fost ruptă artera femurală.

Medicii au finalizat autopsia Anei Oros, femeia care a fost ucisă de câini pe Lacul Morii, în București, iar concluziile arată că aceasta a murit deoarece mușcăturile i-au sfâșiat artera femurală. Rănită, femeia a sângerat până la moarte, înainte ca cineva să apuce să-i vină în ajutor. Medicii au mai descoperit că Ana Oros avea mușcături pe toată suprafața corpului.

La cei 43 de ani ai săi, femeia era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București.

Ironic, femeia care era din Baia Mare, locuia în București și avea studii medicale veterinare. Prietenii au transmis că sunt șocați de veste și așteaptă să facă recunoașterea trupului neînsuflețit.

 Ana Oroș a fost atacată de maidanezi și în 2022, când ar fi ajuns la spital cu multiple mușcături la nivelul capului și membrelor. Se pare că atunci, ea ar fi fost salvată de un grup de bicicliști care au trecut prin zonă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE