2024-06-20 16:37

A fost prins autorul dublei CRIME de la Bran! De ce i-a omorât pe cei doi tineri

 |  11:51
A fost prins autorul dublei CRIME de la Bran! De ce i-a omorât pe cei doi tineri

Autorul dublei crime de la Bran şi-a recunoscut fapta, după ce a fost reţinut pentru 24 de ore. El este vărul bărbatului ucis, iar motivul ar fi fost o bucată de teren. 

La sosirea poliţiştilor, suspectul s-a baricadat în casă şi a ameninţat că se sinucide. 

"În urma unor cercetări complexe începute de dimineață, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt:

În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon.

În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor.

Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Facem precizarea că cercetările au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov iar din cadrul IPJ BRAȘOV au participat la cercetări inspectorul sef adjunct pe linie de investigatii criminale, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Serviciul Rutier, Poliția Stațiunii Bran, Poliția Municipiului Brașov și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, I.G.P.R. a oferit suport prin Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică", se arată în comunicatul de la Parchet remis presei.

Cele două victime s-au căsătorit anul trecut, iar cadavrele lor au fost descoperite în locuința celor doi de către sora bărbatului ucis.

Bărbatul decedat, Nicu Pepene, avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la punctul de lucru din Moieciu, iar soția sa era asistentă medicală la Spitalul de Copii din Brașov.

Sursa foto: bzb.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-17

Mai multe imagini:
A fost prins autorul dublei CRIME de la Bran! De ce i-a omorât pe cei doi tineri
zoom
A fost prins autorul dublei CRIME de la Bran! De ce i-a omorât pe cei doi tineri
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE