2021-07-24 08:02

Vosganian: Vom aloca 200 de milioane de euro pentru ca primăriile să-şi plătească obligaţiile faţă de mediul privat

 |  18:33
Vosganian: Vom aloca 200 de milioane de euro pentru ca primăriile să-şi plătească obligaţiile faţă de mediul privat

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, la Ploieşti, că Guvernul va aloca aproximativ 200 de milioane de euro pentru ca primăriile să îşi plătească obligaţiile faţă de mediul privat.

'Onoarea statului român spune că trebuie să ne plătim arieratele. Ieri (miercuri - n.r.) am avut o discuţie în Guvern şi am decis să alocăm primăriilor o sumă considerabilă, ca ordin de mărime în jur de 200 de milioane de euro, pentru ca primăriile să-şi plătească obligaţiile faţă de mediul privat', a spus Vosganian, în cadrul unui workshop la care au participat oameni de afaceri din Prahova.

Acesta a arătat că plata datoriilor pe care administraţiile locale le au faţă de mediul privat ţine de onoarea statului. 'În primul rând ca să ajutăm mediul privat să-şi revină acolo unde aceste arierate făceau dificilă continuarea activităţii, dar în acelaşi rând pentru a introduce şi acest concept de onoare, care să fie onoarea cuvântului dat, dar să fie şi apărarea onoarei statului', a spus Varujan Vosganian.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639868-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE