2021-07-24 08:32

VORBESC ACEEAŞI LIMBĂ. Ponta susţine obiectivele prezentate de Băsescu

 |  17:23
VORBESC ACEEAŞI LIMBĂ. Ponta susţine obiectivele prezentate de Băsescu

Primul ministru Victor Ponta a afirmat marţi că Guvernul va susţine în totalitate obiectivele României prezentate de preşedintele Traian Băsescu în Parlament.

 

: vorbim despre apartenenţa noastră la UE, la NATO - Parteneriatul Strategic cu SUA, intrarea în spaţiul euro şi în spaţiul Schengen. Acestea sunt obiective fundamentale, pe care Guvernul pe care îl conduc le susţine şi le are în programul de guvernare. E evident că asta nu înseamnă că nu o să citiţi în continuare tot felul de analişti care fie din prostie, fie din ticăloşie vorbesc cum ne ducem noi în Rusia, Kazahstan sau mai ştiu eu unde, însă obiectivele fundamentale ale României sunt foarte clare, sunt însuşite de premier, de Guvern şi lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere”, a declarat Ponta la Parlament.

 

El a precizat că va analiza punctele de acţiune prezentate de preşedintele Băsescu în plenul Parlamentului şi va face tot ceea ce ţine de Guvern pentru a îndeplini obiectivele fundamentale ale României.

 

“Tot ceea ce ţine de Guvern, vom face. Sunt lucruri care nu ţin de România, ci de unele ţări, care se află într-un anumit climat, şi acolo trebuie să lucrăm. Nimeni nu mi-a spus din Europa că trebuie să scăpăm de Fenechiu. Eu am spus foarte clar că în ziua în care un judecător se pronunţă, un ministru pleacă din Guvern, dacă este găsit vinovat”, a afirmat Ponta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639874-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE