2021-08-01 11:05

Primarul comunei Șicula ameninţă cu greva foamei: “Solicit preşedintelui ţării să-l graţieze pe Gigi Becali“

 |  18:00
Primarul comunei Șicula ameninţă cu greva foamei: “Solicit preşedintelui ţării să-l graţieze pe Gigi Becali“

Primarul comunei Şicula, judeţul Arad, Aurel Radiţa, este dispus să intre în greva foamei pentru libertatea patronului echipei Steaua.

 "Solicit preşedintelui ţării să-l graţieze pe Gigi Becali. Sunt gata să intru în greva foamei dacăsolicitarea nu va fi avizată favorabil", ne-a surprins Aurel Radiţa, primarul comunei Şicula, scrie aradon.ro. Întrebat care este motivul pentru care este dispus să recurgă la un asemenea gest, Aurel Radiţa a explicat cele trei motive pentru care îl apreciază atât de mult pe Becali. "Este un om drept care a ajutat multă lume săracă, este un om care investeşte în sport şi este un om care iubeşte tot ce este frumos”.

  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639880-12-12Parerea ta...

VOTANTUL
25 Mai 2013

Iar eu intru in greva foamei,daca acest primar principial nu demisioneaza!!
ALINA COTOI
26 Mai 2013

”GREVA FOAMEI” I S-A IMPUS, DE CĂTRE COMILITONII ”LU JIJI”, ÎNTREGII ȚĂRI; AR FI CAPTIVANT, PENTRU ”MARELE OM DĂ ȘTIINȚE”, ȘI NU NUMAI, CA ”TEREBILUL” PRIMAȘ, DIN ȘICULA, SĂ INTRE-N GREVA...SETEI...(SĂ MOARĂ BUCIULICĂ!)
PETRU
27 Mai 2013

NU va temeti il asteptam la sicula cu paine si pateu sa nu moara de foame barem pana ne asfalteaza strazile luaraldracu cu tot cu cei din primarie de la mic la mare
PETRU
27 Mai 2013

lasatil ca este nebun de cand nu mai joaca sah la birt si iam pregatit un cort in fata la primarie sa stea in el pana gata greva
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE