2021-08-01 10:54

Nuclearelectrica intenţionează să contracteze servicii de protecţie fizică şi monitorizare a Centralei de la Cernavodă

 |  16:14
Nuclearelectrica intenţionează să contracteze servicii de protecţie fizică şi monitorizare a Centralei de la Cernavodă

Societatea Naţională Nuclearelectrica va achiziţiona servicii de protecţie fizică şi monitorizare a incintei protejate a Centralei Nuclearoelectrice de la Cernavodă prin încheierea unui acord cadru a cărui valoare este estimată la 22,2 milioane lei, fără TVA, pentru şapte ani, cu un singur agent economic, potrivit anunţului de participare la licitaţie publicat de societate în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP), arată site-ul e-licitaţie.ro.

Serviciul se va efectua pe baza unui Plan de Pază şi Protecţie Fizică al Nuclearelectrica, document clasificat 'Secret', întocmit în colaborare cu Jandarmeria Română. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 3,172 milioane lei.

Planul de Pază şi Protecţie Fizică prevede 12 posturi permanente 24h/24h, 365 zile/an, 3 posturi permanente 12 ore /zi, în zilele lucrătoare, opt posturi permanente 9 ore/zi, în zilele lucrătoare şi un post temporar 12 ore/zi, 8 luni/an.

Contractul va fi atribuit celei mai avantajoase oferte din punct de vedere economic în ceea ce priveşte preţul ofertei, ce are o pondere de 60%, capacitatea de reacţie şi acţiune- 10 %, asigurarea pregătirii continue a personalului - 10%, cointeresarea personalului - 20%.

Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 84 de luni de la semnare, iar valoarea garanţiei de participare la licitaţie este de 225.000 lei. Serviciile achiziţionate vor fi plătite din cheltuielile de producţie ale CNE Cernavodă.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 aprilie 2013, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 aprilie 2013, informează Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639877-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE