2021-07-28 16:53

Andrei Gerea a devenit liderul grupului parlamentar al PNL de la Cameră

 |  17:32

Deputatul Andrei Gerea a fost ales, marţi, liderul grupului parlamentar al PNL de la Cameră, a anunţat purtătorul de cuvânt al liberalilor, Mihai Voicu.

"În conformitate cu Regulamentul Camerei Deputaţilor, în urma retragerii dlui Ruşanu, grupul PNL de la Camera Deputaţilor a procedat prin vot secret la alegerea unui nou lider de grup. Este vorba de dl deputat de Argeş Andrei Gerea, aflat la al treilea mandat, fost vicelider în mai multe legislaturi şi care astăzi a câştigat din primul tur de scrutin alegerile pentru şefia grupului", a spus Voicu.

El a precizat că pentru şefia grupului PNL din Camera Deputaţilor au mai candidat Ludovic Orban şi Victor Paul Dobre.

"Dl Gerea a obţinut 28 de voturi, dl Orban - 15 şi Victor Paul Dobre - 11. Deci dl Gerea a întrunit jumătate plus unul din primul tur de scrutin", a explicat Voicu.

Mihai Voicu a susţinut că o decizie privind preşedinţia Comisiei de buget-finanţe va fi luată miercuri.

Întrebat dacă deputatul Gheorghe Dragomir ar fi unul dintre candidaţii pentru această funcţie, Voicu a răspuns că acest lucru este posibil, arătând că acesta este un candidat foarte bun.

Decizia privind desemnarea unui nou lider de grup al PNL vine în contextul în care Dan Radu Ruşanu a fost numit recent în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară, informeaza Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639880-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE