2022-01-29 01:11

VOCEA ROMÂNIEI revine în 2022. Ce surprize anunță PRO TV

 |  23:29
VOCEA ROMÂNIEI revine în 2022. Ce surprize anunță PRO TV

Emisiunea-concurs „Vocea României” va reveni cu al zecelea sezon la Pro TV, a anunţat marţi postul de televiziune. Căutările de voci senzaționale a început deja, astfel că cine vrea să urce pe marea scenă este așteptat la înscrieri.

Preselecţiile au început deja, pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care îşi doresc să fie ascultaţi pot completa formularul de înscriere.

„La ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de pasionaţii de muzică. Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, se arată în comunicatul remis News.ro.

Detalii legat de juriul concursului şi de calendar urmează să fie anunţate.

Cel mai recent sezon „Vocea României” a fost difuzat în 2019 de Pro TV, iar câştigătorul acestuia şi al premiului în valoare de 100.000 de euro a fost Dragoş Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă.

Deocamdată nu se știe cine vor fi jurații și dacă va fi păstrată aceeași formulă ca în sezonul precedent: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Smiley.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE