2021-07-24 07:45

Tudor Giurgiu despre decizia Guvernului de a INTERZICE evenimentele culturale drive-in

 |  22:08
Tudor Giurgiu despre decizia Guvernului de a INTERZICE evenimentele culturale drive-in

Fondatorul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, consideră nejustificată decizia Guvernului de a interzice evenimentele culturale drive-in, permise în alte țări.

Interzicerea activităților cultural-artistice de tip drive-in este hazardată, a spus la RFI regizorul Tudor Giurgiu. Asta după ce Guvernul a decis recent că evenimentele de acest gen nu pot avea loc în starea de alertă.

Fondatorul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, consideră nejustificată decizia Guvernului de a interzice evenimentele culturale drive-in, permise în alte țări: ”Noi intenționam să facem un astfel de eveniment seara pe 29 mai, când în mod tradițional începea TIFF-ul, am anunțat deja amânarea festivalului pentru luna august, probabil, dar voiam să marcăm cumva simbolic, printr-o proiecție de tip drive-in. Alți organizatori de evenimente din țară vor să facă și ei astfel de evenimente, unii au și obținut licența de la ANCOM, o licență temporară, fără de care nu poți organiza evenimentul, ceea ce înseamnă că săptămâna trecută exista o voință, o dorință și o putință, se părea că lucrurile astea erau posibile, dar deodată, cineva s-a speriat și în loc să întrebe cum se face, a dat înapoi”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE