2022-01-19 11:53

Teatrul Național București a anunțat când reia spectacolele

 |  17:47
Teatrul Național București a anunțat când reia spectacolele

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, care vor fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate totală. Și, cu respectarea tuturor normele sanitare în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19.

"Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" programează reprezentaţii în toate sălile. Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: "Jurnal de România.1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol, "Incognito", de Nick Payne, precum şi "Anonimul veneţian", sau "20 de ani în Siberia", aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, "Magicianul Poveştilor" îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu "Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti".

Programul complet al următoarei perioade este publicat pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în Calendar.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma mystage.ro. Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie - 4 februarie: între orele 11.00 - 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie - de la ora 10.00 la ora 19.00.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE