2021-07-24 08:01

TEATRELE care transmit spectacole on-line

 |  21:28
TEATRELE care transmit spectacole on-line

Teatrele din România și-au suspendat temporar activitatea în contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, însă, au anunțat că vor transmite spectacolele online pentru cei care achiziționează bilete.

Teatrul Bulandra din București este una dintre instituțiile culturale care a ales să-și mute activitatea în online până la sfârșitul lunii martie.

"Ne schimbăm odată cu schimbarea, așadar Teatrul Bulandra își mută activitatea în online! Începând cu data de 21 martie 2020, Teatrul Bulandra transmite pe pagina sa de Facebook înregistrarea spectacolelor programate până la sfârșitul lunii martie și anulate în urma măsurilor de siguranță împotriva răspândirii COVID 19. Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, in regim de live stream. Povestea merge mai departe!", au anunțat reprezentanții Teatrului Bulandra pe Facebook.

Iubitorii de artă se pot bucura și de vizionarea spectacolelor oferite de Unteatru.

"Spectacolele unteatru programate în următoarea perioadă nu se vor suspenda, dar am găsit o soluție prin care iubitorii de teatru din întreaga țară să poată urmări spectacolele noastre, prin intermediul transmisiunilor live, în baza biletelor achiziționate online. Biletele pot fi achiziționate în continuare de pe mystage", se arată într-un comunicat al Unteatru.

Reprezentanții Teatrului de Comedie din București au anunțat că, în perioada 27 martie - 15 mai, în cadrul programului Comedia în carantină, spectacolele din arhivă vor fi transmise în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit.

"Avem o veste bună pentru tine: ne mutăm și noi în online, chiar de Ziua Mondială a Teatrului! Vineri 27 martie, lansăm programul #COMEDIAÎNCARANTINĂ, care se va desfășura în perioada 27 martie – 15 mai și va cuprinde o serie de materiale video din arhivă, însoțite de un salut din partea unui actor din distribuție, dar și unele create special în contextul situației actuale. Toate acestea vor fi difuzate exclusiv în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit", au spus cei de la Teatrul de Comedie.

Teatrul Național din Cluj-Napoca va difuza online, pe site-ul instituției, o selecție dintre cele mai apreciate producții ale sale. "Difuzarea reprezentațiilor va coincide cu serile tradiționale de spectacol pe scena mare a teatrului: în fiecare seară de marți, joi, sâmbătă și duminică un spectacol va putea fi urmărit online pe website-ul teatrului. Spectacolul va începe la ora 19:00 și va fi disponibil spre vizionare timp de 23 de ore".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE