2020-11-30 09:14

Și-a reînceput activitatea Opera Comică pentru Copii: Lista spectacolelor și activităților

 |  14:17
Și-a reînceput activitatea Opera Comică pentru Copii: Lista spectacolelor și activităților

Opera Comică pentru Copii și-a reînceput activitatea pentru copii, respectând toate normele de prevenție necesare în această perioadă. Pe lângă spectacolele oferite în fiecare weekend, OCC anunță cu bucurie că îi așteaptă pe copii la activități conexe: Petrecere zi de naștere (trei variante), Aventura Parc, Escape Room și jocuri la Magazinul OCC.

Ca în fiecare weekend de vară, Opera Comică pentru Copii propune patru reprezentații. Respectiv: vineri, 19 iunie, ora 19:00 - baletul „Scufița Roșie” (Premieră), regia: Andreea Soare; sâmbătă, 20 iunie, ora 11:00 – concert-lecție „Cu Nino în Europa” și ora 19:00  – baletul „Scufița Roșie” (Premieră), regia: Andreea Soare; duminică, 21 iunie, ora 11:00 – concert-lecție „Cu Nino în Europa”.

Baletul „Scufița Roșie” a avut premiera doar online, în acest weekend fiind prima întâlnire cu publicul și debutul regizoral al balerinei Andreea Soare.

„Avem de a face cu o poveste cu un puternic mesaj educativ și inițiatic, acela al protecției materne și al auto-protecției pe care copilul trebuie să și-o dezvolte, iar într-o lume din ce în ce mai vulnerabilă în privința spațiului și al securității private, maniera în care povestea previne copilul pe această temă este potrivită pentru completarea spectrului educației culturale și civice. În demersul de formare al exemplelor personale ale copiilor, identificarea Scufiței Roșii cu baletul (profesie îndrăgită la care aspiră foarte multe fetițe) este un mijloc prin care receptarea mesajului poveștii devine mult mai facilă”, spune Andreea Soare.

Trei variante diferite de petreceri

La cererea spectatorilor fideli, Opera Comică pentru Copii oferă posibilitatea copiilor să își sărbătorească ziua de naștere în spațiul fermecat de personajele lor preferate.

Există trei variante diferite de petreceri: Spectacol din Stagiunea de Vară (Scena Mare sau Căsuța din copac) – acest tip de petrecere se organizează doar în weekend; iar următoarele două pot avea loc la cerere în orice zi a săptămânii: Escape Room (camerele de evadare – Harap Alb și Punguța cu doi bani) sau o petrecere plină de adrenalină, la Aventura Parc. Rezervările se fac cu minim 7 zile înainte, la nr. de telefon: 0751.092.780

De asemenea, cele două camere de evadare sunt de fiecare dată prilej de bucurie pentru copii. Într-o oră cei mici trebuie să își demonstreze vrednicia descoperind indiciile ascunse în cele două încăperi – Cavalerul „Harap Alb” – cameră de max. 5 persoane (125 lei) și Aventurile „Punguței cu doi bani” – cameră de max. 4 persoane (100 lei). În plus, Aventura Parc de la Opera Comică pentru Copii este locul potrivit pentru micii aventurieri. Pe parcursul verii, copiii sunt provocați să-și testeze abilitățile fizice pe tiroliene, trasee prin copaci sau pe peretele de escaladă.

Accesul se face la fiecare 30 de minute, într-o tură participând maxim 5 copii, în zilele de vineri (16:00 – 18:00), sâmbătă și duminică (10:00 – 18:00). Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE