2020-10-24 11:18

Se redeschid peste 100 de săli de cinema. NU la noi

 |  21:25
Se redeschid peste 100 de săli de cinema. NU la noi

Lanţul de cinematografe AMC Entertainment Holdings Inc din SUA redeschide peste 100 de săli, începând din 20 august.

Cel mai mare lanţ de cinematografe din lume, AMC Entertainment Holdings Inc din Statele Unite, a anunţat că din 20 august va începe prima etapă a redeschiderii cinematografelor din SUA. Ceea ce presupune redeschiderea a peste 100 de săli de cinema, potrivit Radio România Actualități. AMC Entertainment Holdings Inc a precizat că intenţionează să redeschidă aproximativ două treimi din cele peste 600 de săli de cinema pe care le deţine în SUA. Mai ales că pe 3 septembrie este programată lansarea mult-aşteptatului thriller „Tenet”, în regia lui Christopher Nolan.

Închise din martie

Numeroase companii de media din SUA au suspendat în martie producţia de film şi TV şi au anulat premierele unor superproducţii, pe fondul crizei provocate de pandemiei. Măsura a fost luată în acord cu restricţiile impuse în SUA şi străinătate, privind călătoriile, adunările mari de persoane şi altele.

Cinematografele din lumea întreagă au fost închise încă de la mijlocul lunii martie, când multe state ale lumii au impus restricţii şi măsuri dure pentru stoparea pandemiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE