2024-04-20 09:36

Schimbări importante anunțate de șeful Instagram: Vor intra în vigoare începând cu 2022

 |  10:37
Schimbări importante anunțate de șeful Instagram: Vor intra în vigoare începând cu 2022

Pentru că se întețesc criticile la adresa modului în care funcționează algoritmul de rankare a posturilor, Instagram va oferi, ca alternativă, un feed în care acestea sunt ordonate invers cronologic, informează profit.ro.

Șeful Instagram, Adam Mosseri, a anunțat că inginerii firmei lucrează deja de mai multe luni la un newsfeed cronologic, care urmează să fie lansat cândva în primul trimestru al anului viitor. Declarația a fost făcută în cadrul unei mărturii susținute de Mosseri în fața unei comisii senatoriale, pe tema pericolelor la care sunt expuși cei mici în cadrul platformei sociale deținute de Meta.

Sunt cinci ani de când Instagram a renunțat la feed-ul cronologic, vreme în care și-a apărat algoritmul de toate acuzele care i-au fost aduse. Ordinea cronologică nu este singura noutate la care Instagram lucrează. Tot Mosseri spune Instagram va avea și un feed special, cu postările favoriților, unde acestea vor fi separate de cele ale celorlalte persoanelor urmărite. Ambele feed-uri, atât cel cronologic, cât și cel pentru favoriți, vor fi opționale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE