2021-05-10 02:35

Sanctuarul de URŞI de la Zărneşti îşi redeschide porţile

 |  14:35
Sanctuarul de URŞI de la Zărneşti îşi redeschide porţile

Sanctuarul de urşi de la Zărneşti se va redeschide marţi, 2 iunie. Conducerea rezervaţiei a pregătit, cum era şi normal, o serie de măsuri de distanţare pentru protecţia vizitatorilor.

"Ursuleţii vă aşteaptă să îi vizitaţi, începând de marţi, 2 iunie. Suntem pregătiţi pentru primii vizitatori, iar siguranţa şi sănătatea celor care calcă în pădurea ursuleţilor este o prioritate pentru noi. De aceea, am lucrat intens în aceste zile pentru ca toată lumea să fie în siguranţă", a precizat administratorul Sanctuarului pe pagina de Facebook.

Reguli de acces

Conform sursei citate, vor fi doar trei intrări, la orele 9,00, 10,00 şi 11,00 dimineaţa, iar numărul maxim de persoane în fiecare dintre acestea va fi 20, plus ghidul rezervaţiei. Vizita se va efectua doar în aer liber, pe trasee bine delimitate cu respectarea distanţei de siguranţă şi cu fluxuri de vizitatori separate

Totodată, în magazinul de suveniruri va intra câte o familie sau un grup venit cu aceeaşi maşină, iar televizorul pe care rulează filmul de prezentare a fost instalat afară, pentru a evita intrarea în spaţii închise a persoanelor care nu fac parte din aceeaşi familie/grup de prieteni.

Administratorii Sanctuarului de la Zărneşti recomandă turiştilor cumpărarea de bilete online, pentru a evita formarea de cozi şi aglomerări, dar şi riscul de a nu mai găsi bilete la faţa locului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE