2020-10-31 23:40

REGULI de ACCES în Piața Sfatului din Brașov la Festivalul CERBUL de AUR

 |  17:03
REGULI de ACCES în Piața Sfatului din Brașov la Festivalul CERBUL de AUR

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august - 2 septembrie în Piața Sfatului din Brașov. Accesul publicului în locație se face în fiecare zi de la ora 18.45, prin patru puncte. Porţile se închid la ora 20.20, iar evenimentele încep la ora 20.30.

Pentru accesul sunt amenajate 14 porţi şi 4 puncte de acces A, B, C şi D - trei în strada Mureşenilor şi unul în strada Albert Hirscher. Pentru spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25, recomandarea organizatorilor este de a folosi intrarea din strada Mureşenilor cea mai apropiată de scenă, iar cei care au bilete cu locuri plasate începând de la rândul 26 au la dispoziţie celelalte trei intrări. Accesul la locurile din tribună se face pe scările care se află în spatele tribunei.

Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brăţară care va avea culori diferite în fiecare zi. Obiectele interzise care vor trebui lăsate la intrare, precum şi cele pierdute în arenă, vor fi gstionate împreună cu autorităţile locale.

Parcările pentru public recomandate de autorităţi sunt cele din Strada Pieţei – lângă Spitalul Regina Maria, parcarea Bibliotecii Judeţene - strada Livada Poştei, parcarea Centrul Civic şi parcarea Gara Braşov. Plata parcării nu intră în preţul biletului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE