2020-12-02 11:12

Pot fi vizionate de oricine, de oriunde: Cele mai bune spectacole pentru amatorii de OPERĂ!

 |  14:19
Pot fi vizionate de oricine, de oriunde: Cele mai bune spectacole pentru amatorii de OPERĂ!

Există în prezent, după cum bine știți, o sumedenie de spectacole puse la dispoziție de diferite instituții de cultură de la noi și din lume, care au decis să-și mute activitatea în lumea online.

De exemplu, Opera din Sydney, Australia, a anunţat trecerea în mediul digital în perioada pandemiei de coronavirus în care va prezenta spectacole online. De asemenea, ar putea difuza reprezentanţii în direct, prin live-streaming. Spectacole integrale, discuţii, imagini de arhivă nepublicate anterior şi conţinut din spatele scenei sunt disponibile pe site-ul operei, chiar începând de ieri. Primul spectacol, difuzat a fost  înregistrarea spectacolului din 2019 susţinut de artista australiană Missy Higgins.

Uși deschise online

În cadrul sezonului digital, va fi prezentat zilnic, de miercuri până duminică, conţinut nou, la cerere. Acesta poate fi vizionat de oricine, de oriunde, pe orice tip de dispozitiv, inclusiv pe computer sau telefon.

Începând cu data de 17 martie, Opera din Sydney şi-a suspendat activitatea cu publicul ca urmare a măsurilor luate la nivel naţional pentru stoparea pandemiei. Louise Herron, directorul executiv al Operei din Sydney, a declarat că, în timp ce uşile instituţiei sunt închise, cele mai bune spectacole se vor regăsi online. Sâmbătă, în cadrul programului digital, va fi prezentată Simfonia a IX-a de Beethoven, în interpretarea Orchestrei Simfonice din Sydney, concert susţinut în 2018.

Foto: Imagine din spectacolul de Anul Nou 2019 de la Opera din Sydney


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE