2021-07-24 08:25

Poate vrei să știi: Cum și-au făcut unii dintre prietenii tăi de pe Facebook un Avatar

 |  16:18
Poate vrei să știi: Cum și-au făcut unii dintre prietenii tăi de pe Facebook un Avatar

Probabil ați observant că, de la o vreme, unii dintre prietenii voștri de pe Facebook apar cu figuri parcă din desenele animate, pe post de avatar. Ce se întâmplă?

De la declanșarea pandemiei de COVID-19, Facebook a încercat să-ți îmbunătățească serviciile și să vină cu setări noi pentru utilizatori. Ei bine, de câteva zile, a apărut o nouă funcție, care a devenit rapid virală pe platformă. A fost denumită Avatar, iar internauții au umplut rețeaua cu poze și stickere cu avatarul creat de ei, adică un personaj animat care să semene cu tine, potrivit dcnews.ro.

Cum îți creezi propriul Avatar pe Facebook

Pasul 1: Intri în aplicația Facebook, mergi în colțul ecranului, în partea de jos sau în partea de sus (asta difera de la versiune aplicației de Facebook instalată), și tastezi "Vezi mai multe"/"See More"

Pasul 2: Vi se afișează opțiunea "Avatar"/"Avatars".

Pasul 3: Apeși "Următorul"/"Next" și aici începe personalizarea avatarul și poți alege, pentru început, nuanța pielii. Urmează apoi jocul cu toate opțiunile, printre care tipul de coafură, culoare ochilor, forma feței, forma ochilor, culoarea ochilor, forma corpului, îmbrăcăminte și altele.

Pasul 4: Atunci când te declari mulțumit de propriul tău avatar, poți comenta, reacționa și folosi la profilul la Messenger ca stiker și îl poți seta chiar și ca imagine temporară de profil.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE