2020-12-04 00:18

Pentru CĂLĂTORI: Cât de aglomerată poate fi o gară la un moment dat? Google știe

 |  15:36
Pentru CĂLĂTORI: Cât de aglomerată poate fi o gară la un moment dat? Google știe

O actualizare care ar permite utilizatorilor să verifice cât de aglomerată poate fi o gară la un moment dat sau dacă autobuzele de pe o anumită rută circulă cu un program limitat? Da, este posibil.

Google adaugă funcții pe serviciul Maps pentru a avertiza utilizatorii despre restricțiile de călătorie legate de pandemie şi pentru a-i ajuta astfel să își planifice călătoriile mai bine, potrivit Reuters. Actualizarea ar permite utilizatorilor să verifice cât de aglomerată poate fi o gară la un moment dat sau dacă autobuzele de pe o anumită rută circulă cu un program limitat, a anunţat Google.

Noile caracteristici

Alertele de tranzit vor fi lansate în primă fază în Argentina, Franța, India, Olanda, Statele Unite și Marea Britanie, a mai anunţat compania postare pe blog.

Noile caracteristici ar include, de asemenea, detalii despre punctele de control COVID-19 și restricțiile la trecerea frontierelor. În ultimele luni, compania a analizat datele despre locații a miliarde de telefoane ale utilizatorilor Google din 131 de țări pentru a examina mobilitatea în contextul pandemiei și pentru a ajuta autoritățile din domeniul sănătății să evalueze dacă oamenii respectă distanțarea socială și alte reguli introduse din cauza pandemiei.

Dacă nu știați, Google Maps are în medie 1 miliard de utilizatori lunar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE