2020-12-02 10:58

Orban: “Va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber”

 |  14:53
Orban: “Va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber”

Prim-ministrul Ludovic Orban a spus că va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber. Bineînţeles, cu respectarea tuturor normelor de protecţie sanitară şi de distanţare socială.

Orban a discutat marţi cu reprezentanţii artelor spectacolului, discuţiile fiind concentrate asupra măsurilor de susţinere a domeniului cultural atât în perioada imediată, cât şi pe termen mediu şi lung. La consultările de astăzi cu reprezentaţii artelor spectacolului au participat şi viceprim-ministrul Raluca Turcan şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Într-o primă etapă, în funcţie de evoluţia epidemiologică, va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber cu respectarea normelor de protecţie sanitară şi de distanţare fizică.

„Viaţa culturală îmbogăţeşte viaţa oamenilor şi societatea. Susţin un plan de sprijinire a sectorului cultural, inclusiv vom analiza punerea la dispoziţie a unor granturi pentru sectorul cultural independent. De asemenea, îmi doresc reluarea activităţii culturale, însă în funcţie de evoluţia epidemiologică şi în baza unui plan bine gândit, astfel încât să nu existe riscuri de infectare a participanţilor la manifestările culturale”, a spus prim-ministrul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE