2020-12-04 21:53

„Oferta” lui Fuego de Revelion

 |  12:23
„Oferta” lui Fuego de Revelion

Nu mai este nicio noutate că lui Fuego îi plac petrecerile. Și nu orice fel de petreceri, ci la scară mare, cu mulți oameni, angrenați în activități diverse…

Iată că anul acesta, Paul Surugiu-Fuego vine cu Fuegovelionul! Dacă vă sună cumva cunoscut, n-are nicio legătură…Dar să vedem ce spune chiar artistul despre acest maraton din noaptea dintre ani: „Sunt sigur că va fi un succes! Nu doar pentru că am pus suflet toți, ci pentru că e un program decent, curat, care le are pe toate, ca odinioară, care nu epatează și nu iese în evidență prin nimic altceva decât prin culoare și bucurie, prin veselie și diversitate. Avem câteva momente de circ unice, imagini de colecție, avem șlagărele iubite de voi, artiști superbi, îndrăgiți, diverși, care vor face ca seara să treacă de minune și împreună să pășim într-un an mai bun, mai prosper, cu noi vise și cu împliniri!”.

Sanda Ladoși la peste 10 metri, sprijinită de o liră

Prin urmare, pe 31 decembrie, de la 22:30, pe TVR 2, Fuego și echipa sa vor acționa, timp de aproape patru ore, alături de invitați în arena Circului. Momente spectaculoase de acrobație, muzică de toate genurile, umor şi multe altele, acestea sunt ingredientele oferite. Fuego va lansa Imnul Revelionului în mijlocul arenei circului, înconjurat de peste 200 de oameni. Sanda Ladoși va face un număr de colecție la înălțime, la peste 10 metri, sprijinită de o liră, iar printre vedetele invitate se mai numără Anna Lesko, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Constantin Enceanu, Cătălin Crișan, Nicoleta Voica şi Petre Geambașu band, alături de Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu.

Laura Lavric, Margareta Clipa, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Marina Florea încing atmosfera la propriu, iar membrii trupei AZUR o vor reaminti pe celebra lor Mona. Totul se va încheia, în mod apoteotic, cu o periniță reinterpretată.

„Sper că ne veți sta aproape și veți admira un Revelion așa cum era cândva, divers, cu bancuri și umor, cu dans, muzică și periniță spre dimineață!”, mai spune Fuego.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-12-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE