2024-04-16 17:54

Muzică electronică și focuri de artificii în noapte dintre ani în Piața Sfatului din Brașov

 |  14:50
Muzică electronică și focuri de artificii în noapte dintre ani în Piața Sfatului din Brașov

În noaptea de Revelion, în Piaţa Sfatului din Brașov, va avea loc un spectacol de muzică electronică, iar la miezul nopţii vor fi lansate focuri de artificii din cinci locuri din oraş. Spectacolul pirotehnic care va dura opt minute şi va costa aproape 200.000 de lei de lei fără TVA.

Petrecerea va începe la ora 20:30, urmând a se încheia după miezul nopţii. Spectacolul va fi deschis DJ-ul şi producătorul muzical braşovean Paul Groove, în jurul orei 21:30 va urca pe scena din Braşov DJ Cahul, urmat de DJ-ul ţi producătorul braşovean DJ Mentol. „Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini şi artificii. Spectacolul de Revelion face parte din programul «Magia iernii Braşov 2022», în cadrul căruia municipalitatea a oferit braşovenilor şi turiştilor evenimente şi atracţii diverse, de la cel mai frumos brad de Crăciun din România şi Târgul de Crăciun din piaţa Sfatului până la proiecţii de film la Cinematograful Astra şi Cinema Stellarium, evenimentele de la Banca de Cultură sau patinoarul din piaţa Sfântul Ioan“, a declarat viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu, citată într-un comunicat dat publicităţii marţi de administraţia locală.

 „Show-ul de artificii din acest an va dura 8 minute şi se va desfăşura concomitent în cinci locuri din oraş. Pe lângă Piaţa Sfatului (unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb), artificiile vor mai fi lansate de pe dealul Cetăţuii (de asemenea, vizibil şi din Piaţa Sfatului, dar şi din restul Centrului Vechi), din Avangarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul şi piaţeta Uranus (piaţa Astra). În fiecare loc vor fi peste 2.000 de focuri de artificii, care vor acoperi durata celor 8 minute. Focurile vor fi sincronizate cu efecte simetrice şi de ritm, iar frecvenţa lansărilor va fi o combinaţie de la 0.01 secunde până la 1 secundă. Vor fi trase proiectile de tip mină, cometă, cometă cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombiţe, single shots; one rows, cu efecte de tip crizantemă, coroană, dalia, cascadă, coadă de cal, ghost shell, bujor cu pistil sclipitor, brocart, sau multibreak shells”, se mai arată în comunicatul Primăriei Braşov. 

Spectacolul de artificii de la Braşov va fi asigurat de o firmă privată iar valoarea contractului încheiat de aceasta cu municipalitatea este de aproximativ 192.000 lei, fără TVA.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE