2021-05-10 01:00

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se redeschide de Ziua Copilului

 |  18:21
Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se redeschide de Ziua Copilului

Conducerea Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a anunţat că locaţia va fi redeschisă din 1 iunie, cu respectarea tuturor măsurilor pentru siguranţa vizitatorilor.

„După lunga despărţire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul «Antipa» îşi deschide porţile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor”. Nu au fost oferite detalii legat de măsurile luate, însă girafei din faţa muzeului i-a fost aplicată o mască. Astfel, instituţia a transmis, alături de o fotografie: „Dacă eu po(r)t mască, cu siguranţă po(r)ţi şi tu!”, a fost anunţul făcut vineri pe pagina de Facebook a instituţiei.

Luis Ovidiu Popa, managerul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, a declarat recent pentru News.ro, că instituţia pe care o conduce a pierdut aproximativ 1 milion de lei în cele două luni în care a fost închisă publicului şi că a cerut o subvenţie suplimentară de 400.000 de lei Ministerului Culturii, pentru a acoperi cheltuielile reprezentate de materialele necesare redeschiderii în siguranţă. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE