2024-04-19 03:57

La Bucharest Half Marathon vor putea lua STARTUL atât alergătorii vaccinați, cât și cei nevaccinați

 |  14:23
La Bucharest Half Marathon vor putea lua STARTUL atât alergătorii vaccinați, cât și cei nevaccinați

La Bucharest Half Marathon, care va avea loc pe 4-5 septembrie, vor avea acces toți alergătorii. Adică atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați, care fie sunt testați negativ, fie fac dovada că au trecut prin boală.

La eveniment va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării și care pot oferi dovada imunității după cum urmează:

- certificat digital European COVID - Certificat de Vaccinare pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- certificat digital European COVID Certificat de recuperare care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu SARS-COV-2.

Cele două tipuri de certificate pot fi descărcate aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Pentru persoanele care nu dețin niciun tip de document specificat mai sus, accesul se va face numai în baza prezentării rezultatului unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore înaintea cursei la care s-au înscris. Bucharest Running Club va suporta costurile necesare efectuării testelor antigen rapid pentru participanți, iar testarea va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătății.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-04

In legatura cu acest articol...

Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon se organizează în 2021 doar pentru cei VACCINAȚI




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE