2020-11-26 09:22

Joseph Hadad, desemnat CEL MAI BUN CHEF din România/ Lista câștigătorilor Romanian Hospitality Awards Ediția a II-a

 |  00:09
Joseph Hadad, desemnat CEL MAI BUN CHEF din România/ Lista câștigătorilor Romanian Hospitality Awards Ediția a II-a

La Romanian Hospitality Awards Ediția a II-a au fost acorate 14 premii, in urma voturilor a peste 100 de specialiști din ospitalitate și industrii conexe. Joseph Hadad a fost desemnat CEL MAI BUN CHEF din România

Dacă anul trecut Premiul de Excelență al Institutului a fost oferit lui Dragoș Anastasiu pentru întreaga activitate în turism și ospitalitate, distincția din acest an a fost acordată lui Gabriel Constantin. El este românul care, de 2 ani, se află la conducerea Hotelului Trump din Chicago. Printr-o transmisiune live din SUA, acesta a spus că îi este dor de țară și este onorat de premiul primit. „ Toată familia și prietenii sunt în țară și mi-e dor mereu de România. Mi-e dor de mâncarea românească și de tradițiile din România. Atât de dor încât am învățat bucătarul de aici să facă mâncarea noastră.”

Cu emoții vizibile, zeci de participanți la Gală au așteptat cu sufletul la gură anunțarea marilor câștigători. Iată care au fost cele 14 categorii și premianții.

Seara a debutat cu o premieră. La categoria „Cea mai bună deschidere” au fost desemnați 2 câștigători, întrucât în urma voturilor s-a obținut egalitate. Astfel:

Bistro Ateneu

„A fost un an extraordinar pentru mine,  ca bucatăr Chef și coordonator. Am pornit de la o ambiție mică, ce a devenit mare și apreciată. A fost o muncă a unei echipe devotate, ceea ce este foarte important. Sper să vină lucruri și mai mari pentru oamenii devotați”, a spus Alexandru Dumitru, Executive Chef.

Biutiful Downtown

Plini de emoții, reprezentanții au avut un mesaj scurt: ”Mulțimim celor care ne-au votat!”

La categoria „Cel mai bun festival”, câștigătorul a fost Untold.

„Pentru noi, cei care contribuim la această industrie, este o răspundere mare pentru că, de cele mai multe ori, trebuie să reușim să convingem că suntem ospitalieri în 3 sau 4 zile. Din acest motiv acest premiu trebuie să meargă către cei aproximativ 9.000  de oameni care sunt implicați. Acest premiu merge către întreaga echipă a festivalului și către Cluj”, a spus unul dintre organizatorii prezenți.

Premiul pentru „Cel mai bun Delivery App” a fost acordat Glovo.

„Mulțumim echipei și partenerilor noștri. Fără ei nu puteam face toate aceste lucruri într-un timp atât de scurt: 1 an și jumătate.”

„Cel mai bun furnizor„ a fost desemnat Metro. 

„E o onoare să câștigăm al doilea an acest premiu. Acest premiu este pentru dumneavoastră, întrucât noi nu lucram pentru Metro, ci pentru voi. Felicitări întregii industrii HoReCa.”

„Cel mai bun Chef” a fost desemnat anul acesta Joseph Hadad.

„Să fii pe locul 1 e puțin mai periculos, pentru că după el nu avem unde să creștem. M-am gândit cu echipa mea că poate ieșim pe locul 3 sau 2, ca să ne luptăm ca la anul să fim pe 1. Vă mulțumesc tuturor! Fără staf-ul din restaurantul nostru nu se vedea ce este acum pe scenă!” (Joseph Hadad)

Radu Savopol este „Cel mai bun antreprenor”.

La categoria „Cel mai bun delivery brand”, Jerry’s pizza a fost alegerea juriului.

„Sunt ca un copil înainte de Crăiun. E un lucru special să fii apreciat de oameni în industria asta, una în care sunt de 20 de ani. Îmi amintesc când cea mai bună mâncare, acum 20 de ani, era un rotiosor de pui în Dorobanți. După 25 de ani sunt eu, aici, împreună cu voi și e o responsabilitate și o onoare! Mulțumesc românilor că aici mă simt ca acasă. România este o țară minunată! Dedic acest trofeu celor 550 de angajați!”, a spus Alfred Gerard Dauteuil, proprietar Jerry’s Pizza.

Loft a fost desemnat „Cel mai bun club” .

Origo a luat premiul pentru „Cea mai bună cafenea și ceainărie”.

„Cel mai bun bar / pub” a fost acordat Biutiful.

Premiul pentru „Cel mai bun Quick Service Restaurant” a fost acordat Calif.

The Artist a fost ales ca „Cel mai bun restaurant” din România. 

În premieră anul acesta, s-a acordat ”Premiul Presei Pentru cel mai bun restaurant”, iar Joseph a fost marele câștigător.

„Cea mai bună patiserie / cofetarie” a fost acordat Zexe. 

Teleferic Grand Hotel a primit premiul pentru „Cel mai bun hotel”.

5 To Go a obținut „Premuiul publicului pentru cea mai bună cafenea/ ceainărie”

„Am reușit să realizez ceva datorită unor oameni, unei echipe și brand. Am fost frustrat că anul trecut nu am fost nominalizat. Anul acesta chiar nu mă așteptam și apreciez votul publicului. Suntem într-adevăr cel mai mare lanț din România. 30.000 de oameni ne calcă pragul în fiecare zi. Nu uitați că în spatele meu sunt 100 de companii care au investit în brand, au crezut în el. Împreună am reușit să facem lucruri extraordinare”, a spus Lucian Badila, co-owner 5 to go.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-11-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE