2021-07-26 23:00

Ioan Isaiu face “Menage a trois”

 |  12:56
Ioan Isaiu face “Menage a trois”

Ioan Isaiu face “Menage a trois” la Palatul Copiilor. Ioan Isaiu vine cu un rol fascinant şi savuros pe scena teatrului. Dacă în telenovela “Îngeri pierduţi” joacă rolul unui om de afaceri de succes, care îşi doreşte să îşi întemeieze o familie alături de femeia pe care o iubeşte, personajul pe care-l abordează în piesa de teatru se află la polul opus.

“În prezent joc în “Menage a trois” de Neil Simon, spectacol care are loc în 22 octombrie, la Sala Mare a Palatului Copiilor. Este o comedie savuroasă şi, în pofida titlului, este o comedie foarte serioasă. Tratează mai mult prietenia între doi oameni cu un ţel comun, prietenie zdruncinată de apariţia unei vecine focoase. Rolul pe care îl abordez în această piesă este total opus celui din telenovela Îngeri pierdţti. Interpretez un om care nu are succes în carieră, care pare incapabil să iubească, care crede în utopii”, spune Ioan Isaiu.

Bun prieten cu Alexandru Papadopol, colegul sau de platou din “Îngeri pierduţi”, Ioan Isaiu mărturiseşte că povestea personajelor din piesa “Menage a trois” îl duce cu gandul la aceasta prietenie: “Relatia dintre cei doi din piesă îmi aminteşte de relaţia mea de prietenie, din afara ecranului, cu Alexandru Papadopol, cu care n-am pierdut niciodată ocazia, ca pe parcursul filmărilor de la Ingeri pierduţi, sa ne tachinăm”. Ioan Isaiu dezvăluie amuzat una dintre peripeţiile trăite pe scenă, în cadrul acestei comedii: “La un moment dat, fiind în turneu prin ţara, ne-am trezit în mijlocul spectacolului că ne “pleacă” pereţii, că se dărâmă casa. Dar şi acest incident face parte din farmecul unui spectacol de teatru”. A încheiat Ioan Isaiu. Alături de Isaiu, în piesa “Menage a trois”, vor fi Liviu Vârciu şi Ionela Nedelea.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-23

Mai multe imagini:
Ioan Isaiu face “Menage a trois”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE