2020-12-05 14:24

În ce condiții poți merge la un FESTIVAL care-ți place

 |  19:04
În ce condiții poți merge la un FESTIVAL care-ți place

Va fi un Festival restrâns, pentru că parte dintre proiecte au fost amânate. Dar va continua să existe, cee ace este important având în vedere condițiile speciale în care se desfășoară… Conform normelor, cu spații clar delimitate și distanțare între scaune.

Președintele Transilvania International Film Festival, Tudor Giurgiu, a anunțat într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook că TIFF se va organiza la Cluj-Napoca, între 31 iulie și 9 august, dar cu respectarea măsurilor de prevenție. „A 19-a ediție TIFF. 31 iulie - 9 august. Ne vedem la Cluj, Transilvania. Întorcerea la normalitate”, a postat Giurgiu pe contul de Facebook.

Evenimentul fusese amânat din cauza măsurilor impuse de autorități în timpul epidemiei.

Exclusiv în aer liber

Proiecțiile și evenimentele festive se vor desfășura exclusiv în aer liber, iar deschiderea oficială cât și gala de închidere vor avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

„Avem șansa de a fi alături de un public care, în toate aceste luni de izolare, ne-a transmis că ne așteaptă și ne susține. Suntem pregătiți să aplicăm toate măsurile de protecție impuse de autorități pentru spațiile în aer liber și sperăm ca, în cel mai scurt timp, să avem și confirmarea normelor pentru proiecțiile din sălile de cinema. Întreaga organizare va prioritiza siguranța spectatorilor”, a spus Tudor Giurgiu într-un comunicat oficial.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE