2021-05-10 00:56

GRAMMY 2020, omagii lui Kobe Bryant. Trupa Boyz II Men a cântat „It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”

 |  17:12
GRAMMY 2020, omagii lui Kobe Bryant. Trupa Boyz II Men a cântat „It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”

Duminica seara a avut loc cea de-a 62-a ediţie a galei premiilor Grammy, la Staples Center din Los Angeles. Numeroşi fani, dar si celebritati i-au adus un omagiu fostului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit în dimineaţa aceleiaşi zile, într-un accident de elicopter.

Găzduită de Alicia Keys, pentru a doua oară consecutiv, gala a început într-o notă sobră. „Astăzi, mai devreme, Los Angeles, America şi întreaga lume a pierdut un erou. Şi, efectiv, stăm aici, în casa contruită de Kobe Bryant, cu inimile frânte”.

„Nu ne-am fi imaginat într-un milion de ani că vom începe show-ul aşa”, a mai spus Keys. „Aşa că am vrut să facem ceva care să descrie, puţin, cum ne simţim acum”, citeaza News.ro.

Grupul Boyz II Men i s-a alăturat pentru a interpreta piesa „It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”, în onoarea lui Bryant.

Cu opt nominalizări, Lizzo a deschis ceremonia cu piesa „Cuz I Love You”, care dă titlul celui de-al treilea album al ei.

„Seara asta este pentru Kobe” a spus ea. Recitalul a continuat cu piesa „Truth Hurts”, la care a fost acompaniată de o orchestră şi un corp de dansatori.

Înainte de începerea galei, zeci de fani ai baschetbalistului s-au adunat în faţa Staples Center pentru a-l omagia. Ecranele amplasate în afara centrului au rulat un in memoriam, iar steagurile au fost coborâte la jumătate.

A fost ţinut şi un moment de reculegere înaintea galei, condus de Harvey Mason Jr., CEO interimar al Recording Academy.

Kobe Bryant a murit impreuna cu fiica sa, Gianna, in varsta de 13 ani si alte sapte persoane, printre care doua colege de echipa ale fetitei, impreuna cu parintii lor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE