2020-12-04 01:21

Glumim, dar e bine să știm: Există muzee deschise! Care sunt acestea

 |  19:03
Glumim, dar e bine să știm: Există muzee deschise! Care sunt acestea

Știm cu toții deja cât de multe glume s-au făcut în această perioadă pe seama faptului că unul dintre simbolurile de referință ale perioadei de relaxare, pe fondul pandemiei, au devenit muzeele. La care se consideră că lumea nu va da năvală, cum dă de obicei la mall sau cafenea, ori altceva….

Pentru aceia cărora le plac muzeele - și nu numai pentru ei – e bine de știut că există muzee deschise în România. S-au deschis muzeele din mai multe țări, se deschid treptat și la noi. Prin urmare se pot vizita deja toate muzeele din Sibiu, acolo unde se găsește și  frumosul Muzeu Astra.

Bucureștiul va avea de mâine, miercuri, muzee deschise, când se pot vizita și Muzeul Național de Artă al României și Muzeul Colecțiilor de Artă. Accesul se va face în grupuri de câte trei persoane, cu excepția familiilor cu mai mulți copii. Tot de mâine se poate merge și la Muzeul Satului, care se redeschide și el, cu program 10:00-18:30, de luni până duminică.

N-ai nevoie de declarație aici

În altă ordine de idei, dar pe aceeași temă se poate merge și la “vecini”, în Ilfov, în cadrul Zonei Metropolitane, n-ai nevoie de declarație,  la Palatul Mogoșoaia, care este și el deschis deja. MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană) te așteaptă cu cinci noi expoziții din 9 iunie.

Peste tot trebuie să porți mască, să păstrezi distanța de siguranță, cel puțin 1.5 metri față de ceilalți vizitatori, și nu se poate merge „cu clasa”, în grupuri mari.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE