2020-11-30 09:27

Concurenţă pentru Snapchat. FACEBOOK a lansat Threads, o APLICAŢIE de mesagerie pe INSTAGRAM

 |  17:28
Concurenţă pentru Snapchat. FACEBOOK a lansat Threads, o APLICAŢIE de mesagerie pe INSTAGRAM

Facebook a lansat vineri Threads, o aplicaţie de mesagerie care le permite utilizatorilor să transmită fotografii şi înregistrări video prietenilor aflaţi pe o listă definitivă de pe Instagram, scrie Agerpres.

Acest serviciu se află în concurenţă directă cu aplicaţia de mesagerie Snapchat.

Threads este o aplicaţie care foloseşte o listă de "prieteni apropiaţi" (close friends) pe Instagram. "Threads este cea mai rapidă modalitate de a împărtăşi o fotografie sau un videoclip cu prietenii voştri apropiaţi de pe Instagram. Mesajele de pe lista voastră cu prieteni apropiaţi vor apărea atât în Threads, cât şi în Direct (mesageria internă a aplicaţiei Instagram), astfel încât să puteţi controla complet cum şi cu cine doriţi să interacţionaţi ", a declarat directorul de strategie al Instagram, Robby Stein.

Aplicaţia se deschide direct în camera video a telefonului pentru a permite trimiterea mai rapidă de fotografii şi înregistări video. Această caracteristică este extrem de populară în rândul publicului tânăr, iubitor al comunicării vizuale.

Threads, care este disponibilă la nivel mondial pe toate telefoanele cu sistemul de operare Android şi pe iPhone, permite de asemenea utilizatorilor să îşi actualizeze starea pentru a indica activitatea pe care o desfăşoară sau tipul locului în care se află, fără a oferi o adresă exactă.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE