2020-11-26 09:23

E real și cu spectatori: Un mare festival din Europa va AVEA LOC

 |  20:41
E real și cu spectatori: Un mare festival din Europa va AVEA LOC

Exit Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri europene, se va ține vara aceasta. Una dintre măsuri este aceea că festivalul se va desfășura la capacitate redusă.

Amânat din cauza pandemiei de coronavirus, ediția 2020 a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, Exit Festival, va avea loc la Novi Sad (Serbia), între 13 și 16 august. Una dintre măsuri este aceea ca festivalul se va desfășura la capacitate redusă. Festivalul este organizat anual, în cetatea Petrovaradin (Gibraltarul de pe Dunare), construită în sec. 18 de către austrieci, pentru a se apăra de atacurile turcilor.

Echipa care se ocupă de organizarea festivalului a anunțat că întregul eveniment va fi planificat în strânsă cooperare cu Echipa Națională de Coordonare a Sănătății și că se vor respecta toate reglementările guvernamentale privind siguranța publicului, potrivit infomusic.ro. Ediția 2020 este una aniversară, Exit împlinind 20 de ani. Cel care a cerut organizatorilor să nu anuleze ediția din acest an, ci să o amâne pentru august a fost prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic.

Împlinește 20 de ani

Biletele au fost repuse în vânzare de la 1 iunie. Publicul are încă la dispoziție opțiunea de recuperare a banilor de pe biletele cumpărate, dacă se hotărăsc să nu participe la festival.

Exit Festival e un eveniment premiat de două ori cu Best Major Festival în cadrul European Festivals Awards. În lineup-ul ediției de anul acesta erau confirmați David Guetta, Fatboy Slim, Sepultura, Kosheen și James Arthur, printre alții.  De-a lungul timpului, Exit a reunit artiști și trupe celebre precum The Cure, Madonna, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, Grace Jones, Migos, David Guetta, Nina Kraviz, Carl Cox, Motorhead, Wu-Tang Clan și mulți alții.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE